Korte softshell broeken : 4dox
Home  /   /  Korte softshell broeken

Korte softshell broeken

Zeer comfortabele en praktische softshell broek met brede elastische band. Voor ieder figuur passend en fijn zittend. Met twee diepe zakken waar niks uit valt en reflecterend hondenpootje afbeelding dat tot 200m zichtbaar is.

Korte trainingsbroeken

Trainingsshorts van 4dox zijn gebaseerd op het zeer populaire broekmodel. Een zeer comfortabele snit met een brede elastische taille zorgt voor maximaal comfort tijdens rennen en elke andere activiteit. Er zijn reflecterende pootjes aan de voorkant en een reflecterend logo aan de achterkant - deze componenten zorgen voor zichtbaarheid tot een afstand van 200 m. Aan de voorkant zijn er 2 grote zakken met de mogelijkheid om te sluiten met drukkers. In de zakken kun je zowel lekkernijen als een hondenspeeltje kwijt. Aan de achterkant bevindt zich nog een kleiner vak met ritssluiting, geschikt voor sleutels en een mobiele telefoon. Het magnetische systeem is, net als bij jassen en vesten, geschikt om een speeltje aan vast te maken. Het is een lusje met magneetjes, waar je het speeltje aan ophangt. Maten van XS tot 4XL. Het gebruikte materiaal is zomersoftshell - een zeer dunne stof, maar sterk en slijtvast. Het kleurenpalet biedt in totaal 13 kleuren - kies dus je favoriet!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.