Softshell bodywarmer : 4dox
Home  /   /  Softshell bodywarmer

Softshell bodywarmer

Praktische bodywarmer speciaal ontworpen, niet alleen voor hondenprofessionals maar ook voor iedere hondeneigenaar.

Softshell bodywarmer

Softshell hondentraining bodywarmer heeft 6 handige zakken, 2 met rits op de borst, twee open op de voorkant en twee open zakken op de rug. U kunt kiezen voor een magnetisch systeem voor het vasthouden van speelgoed dat niet in de zakken zou passen (bijv. puller ring). De bodywarmer heeft waterkolom van 5.000 en is winddicht U kunt kiezen uit 2 types: 1. Gewone softshell met fleece binnenkant met borduurwerk optie Voor deze hondentraining bodywarmer wordt hetzelfde softshellmateriaal gebruikt als voor onze andere producten zoals voering van de tuigen, beloningstasjes.... 2. Winter softshell - extra warme microvezel binnenkant, met borduurwerk optie 3. Zomer softshell - licht, geen fleece aan het binnenkant, geen borduurwerk optie Een "must have" product voor iedere begeleider !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.