Kussens : 4dox
Home  /   /  Kussens

Kussens

Iedere hondenpraktijk maar ook een woonkamer verdient een origineel kussen op de bank.

Kussens

Kussens worden gemaakt van twee sorten materialen: 1. Suede kunstleer - Hoge kwaliteit materiaal die de kenmerken van leer heeft maar behoudt de eigenschappen van stof. Suede kunstleer is een zeer zacht materiaal, duurzaam en makkelijk om te onderhouden. Even schoonvegen met een vochtige doek is voldoende, maar ze kunnen ook met de machine gewassen worden op 30 °C. Er zit een rits in en het is dus mogelijk om de binnenkant eruit te halen en apart te wassen. 2. Microvezel - knuffelzacht materiaal waar geen hondenharen op blijven plakken. Kan in de wasmachine op 40 °C gewassen worden. Er zit een rits in en het is dus mogelijk om de binnenkant eruit te halen en apart te wassen. U kunt er ook bijpassende dekens bij bestellen. Van de microvezelstof kunt u kiezen voor met hondenpootjesprint of eenkleurig ! U kunt een kussen voor uw praktijk, woonkamer, uzelf of uw hond kopen of weggeven als een mooi persoonlijk cadeau! Alle kussens worden op bestelling gemaakt, dus u kunt iedere willekeurige tekst erop laten borduren. U kunt ook kiezen uit ons brede scala van hondenrassen afbeeldingen. Het resultaat hangt af van uw eigen fantasie!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.