Badges : 4dox
Home  /   /  Badges

Badges

U kan dit product zelf op uw kleren, tas, jas of waar u maar wilt naaien om die zo persoonlijk en nog leuker te maken!

Badges

Een origineel lapje stof met een geprinte afbeelding van een hond, kat of ander motief erop. U kunt er ook tekst op laten plaatsen. De stof waarop de afbeelding geprint gaat worden is van een waterafstotend materiaal en u kan kiezen uit een breed scala van kleuren. Voor de geprinte afbeelding hebt u de keuze uit diverse hondenrassen en andere motieven. U kan dit product nu zelf op uw kleren, tas, jas of waar u maar wilt naaien om die zo persoonlijk en nog leuker te maken!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.