Woefbelletjes : 4dox
Home  /   /  Woefbelletjes

Woefbelletjes

Praktische deurbel waarmee uw hond u kan laten weten dat hij/zij graag naar buiten wil gaan !

Woefbelletjes

Een geweldig en praktisch hulpmiddel voor een betere communicatie tussen u en uw hond (-en). Woefbelletjes kunnen aan de deur gehangen worden. De hond kan met zijn neus of zijn poot de bellen laten rinkelen en zo laten weten dat hij/zij graag naar buiten wil gaan. Woefbelletjes worden gemaakt van een band die 40mm breed is. Wij bieden 2 lengtes, 80cm lengte voor kleine en 60cm lengte voor grote hondenrassen. U kunt zelf de kleur van de band en het borduurwerk kiezen. Het geheel bestaat uit een bronzen bel van 7,2 cm hoog en 2 kleine bronzen belletjes met een diameter van 2,8 cm.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.