Sleutelhanger/Armband : 4dox
Home  /   /  Sleutelhanger/Armband

Sleutelhanger/Armband

Op maat gemaakte sleutelhangers / armbandjes met borduurwerk.

Sleutelhanger/Armband

Op maat gemaakte sleutelhangers met borduurwerk. Deze zijn beschikbaar in twee opties: 1. Eenvoudig riempje met d-ring en een karabijnhaakje Eenvoudige en originele sleutelhanger met de naam van uw hond of een willekeurige andere tekst. 2. Originele sleutelhanger/armbandje in de vorm van een hondenhalsband Laat ons een mini kopie voor u maken van de halsband van uw hond! U kunt zelf een keuze maken voor de kleur van de riem, de kleur van de voering en het lettertype en de kleur van het borduurwerk, net als bij de halsbanden, tuigen en lijnen!

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.