Labels : 4dox
Home  /   /  Labels

Labels

Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label.

Waarom een label?

Identificatie / Info labels zijn erg praktisch ! Een makkelijke manier om uw hond te identificeren met een telefoonnummer, of mensen te informeren met bijv. een tekst NIET AAIEN! geborduurd op het label. IDENTIFICATIE/INFO LABEL Het label heeft klittenband van beide kanten en kan dus rond elke band bevestigd worden. Het gebruik is eenvoudig voor elk type halsband, tuig, riem, tas..... Het label blijft goed zitten. Het identificatie/info label is gemaakt van stevige zwarte stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. STOP LABEL Het label heeft klittenband van beide kanten en kan dus rond elke band bevestigd worden. Het gebruik is eenvoudig voor elk type halsband, tuig, riem, tas..... Het label blijft goed zitten. Het STOP label is gemaakt van zachtere neon geel stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. COMFORT PLUS LABEL Plat label met harde klittenband onderkant. Heeft u een comfort plus tuig besteld met info label? En wilt u nog een label om deze te kunnen wisselen, dan moet u het Comfort Plus label kiezen. Het Comfort plus label is gemaakt van stevige zwarte stof. De hond kan hiermee zwemmen en vies worden, het label is wasbaar in de wasmachine. We bieden 4 vaste breedtes, maar mocht u een breder label nodig hebben, kunnen we deze op verzoek ook maken. De lengte van het label wordt of bepaald door de lengte van de geborduurde tekst/nummers of door uzelf. U kunt kiezen voor een optie met of zonder reflectie bij het identificatie/info label en comfort plus label. Op het zwarte materiaal wordt een reflecterend oppervlak genaaid en dan komt het borduurwerk op het label. De reflectie is zichtbaar tot op een afstand van 200 m. Wilt u een label bij een tuig of halsband van ons? Meet dan de hele breedte van het tuig of de halsband, inclusief de voering.

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.