Hondentraining kilt : 4dox
Home  /   /  Hondentraining kilt

Hondentraining kilt

Softshell hondentrainings kilt - licht, ruim, praktisch !

Hondentraining kilt

Ideaal als u liever uw eigen jas met minder zakken aan wilt houden om toch alle nodige spullen voor uw hond mee te kunnen nemen. Onze hondentraining kilt heeft op de voorkant twee zakken en op de achterkant een grote zak. Er past veel in, van trainingssnoepjes tot bijv. een waterfles. Gemaakt van de zomer- en klassieke softshell zoals onze zomer en klassieke bodywarmers ! Nog meer zakken nodig? Combineer dan deze kilt met de bodywarmer of trainingjas en u zult nooit zakken tekort komen !

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.