Home  / 

Verzenden en Retourneren

Ieder product is handgemaakt en origineel !

Alle goederen op de site www.4dox.nl worden pas gemaakt na ontvangst van de volledige betaling op de bankrekening van de leverancier. De leverancier kan daarom niet de onmiddellijke beschikbaarheid van op maat gemaakte goederen garanderen. Goederen worden geproduceerd en verzonden binnen 2-5 weken, afhankelijk van het type goederen en afspraak tussen de klant en leverancier.

 

Bestelling annuleren

Zowel de klant als de leverancier kan, zonder opgaaf van reden, de bestelling annuleren vóór bevestiging door de leverancier. Bij annulering door de leverancier zal deze doorgaans de reden vermelding waarom de bestelling niet gemaakt kan worden. Maatwerkproducten zijn normaalgesproken niet te annuleren, uitzonderingen daar gelaten (ter beoordeling door de leverancier).

Omdat de goederen op maat gemaakt worden moeten deze volledig vooraf betaald zijn op de bankrekening zoals vermeld in de orderbevestiging.

 

 

Verzending

Goederen worden verzonden via Post NL. Op afspraak is het mogelijk de goederen persoonlijk af te halen in Middelbeers. In dat geval betaalt de klant geen verzendkosten.

De goederen worden binnen zo kort mogelijke tijd verzonden, gebruikelijk binnen 2-5 weken na ontvangst van de betaling op onze rekening. Deze levertijd is nodig omdat ieder product uniek en op maat gemaakt is en pas gefabriceerd wordt na betaling.


Het wordt aanbevolen de goederen direct na ontvangst te controleren op gebreken. Indien er zichtbare schade is aan de verpakking raden wij aan direct uw beklag te doen bij de postbezorger. Deze klacht maakt het mogelijk een schadeclaim in te dienen. Controleer alstublieft het pakketje goed voordat u tekent voor ontvangst. Door ondertekening bevestigt u de goederen in goede staat te hebben ontvangen.

Verzend- en verpakkingskosten:

- Nederland

€8,95

- Belgie

€12,50

- UK en EU landen

€20,00

- USA en andere landen

€34,00

 

 

 

Garantiebepalingen en -claims- Rechten en aansprakelijkheid

Alle garantieclaims waarbij een defect optreedt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen worden afgehandeld door vervanging met een identiek nieuw product of, indien mogelijk, middels reparatie of aanpassingen van het originele product. De garantieperiode gaat in op de datum van ontvangst van de goederen door de klant.
De garantie dekt geen normale slijtage van de goederen (of delen daarvan) veroorzaakt door normaal dagelijks gebruik. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door incorrect gebruik of mechanische schade. In dat geval kan een kortere levensduur niet beschouwd worden als een productiefout en daarom niet gebruikt worden als claim. De garantie dekt geen op maat gemakte goederen (hondentuigen, halsbanden) wanneer deze door de klant zelf aangemeten zijn. De duur van de reparatie of aanpassingen is per product verschillend.
De garantie dekt niet kleurverschillen die optreden door verschil van kleur op een computer- of telefoonscherm en het echte product. Voor de echte kleuren kunt u foto's vragen via de mail of whatsapp, of langskomen om de kleuren in het echt te bekijken.

Bij twijfel aan de pasvorm of maat van een hondentuig dat aangemeten is door Iva tijdens een consult is een gratis check consult mogelijk en nodig om te kunnen bepalen wat kan en moet met het hondentuig gebeuren. Zonder gratis check consult is het niet mogelijk om een vergoeding of aanpassing te claimen.

Indien een klant een defect in goederen ontdekt welke niet veroorzaakt is door oneigenlijk gebruik, maar door een fout in het product zelf, heeft de klant recht op gratis reparatie zolang de goederen zich nog in de garantieperiode bevinden.
Kiest de klant ervoor een claim in te dienen dan is deze verplicht contact op te nemen met de leverancier via e-mail.

Goederen dienen goed verpakt te worden voor retourzending omdat de leverancier geen aansprakelijkheid aanvaardt voor transportschade. Goederen dienen schoon retour verzonden te zijn. De leverancier zal de klacht in overweging nemen en zal de klant via e-mail informeren over de uitkomst.

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.