Home  / 

Samenwerking tussen 4dox&Aura4dox

Ieder product is handgemaakt en origineel !

GESCHIEDENIS

Samenwerking tussen 4dox & Aura4dox 2012-2022

Het begon als een idee om kleurige hondentuigen, halsbanden, riemen etc. aan te bieden in een webshop. Iedereen kon kiezen uit diverse kleuren en het product helemaal zelf ontwerpen. In het jaar 2012 heb ik tijdens mijn vakantie in Tsjechie de eigenaresse van 4dox ontmoet. Een familiebedrijf dat al jaren lang bestond en waar ze hart en ziel in elk product stoppen dat ze maken. Hun kennis over materialen, professionele inbreng in het ontwerp, openheid voor nieuwe ideeen en samenwerking spreekt mij meteen enorm aan. En als kers op de taart heet de eigenaresse net als ik Iva :-) Het klikte direct tussen ons en zo ben ik toen begonnen met een simpele webwinkel met kleurige producten van 4dox hier in Nederland.

Als hondeninstructeur heb ik in de loop der jaren veel bijscholingen en cursussen gevolgd over hondengedrag, anatomie, gezondheid ea. Ik heb kennis gemaakt met diverse hondenprofessionals uit diverse hoeken van de hondenwereld - dierenartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, gedragstherapeuten, diverse hondeninstructeurs, coaches. Allemaal hebben ze enorm veel bijdrage geleverd aan het concept dat vandaag de dag bestaat. Dankzij hen ben ik vandaag de hondentuigenadviseur!

Het 4dox team, veel honden en hondeneigenaren en ik zijn hen dus ook allemaal enorm dankbaar!

Samenwerking, leren en open staan voor tips is wat ons concept en onze producten zo uniek maakt.

Achter ieder product zit veel meer dan kennis over hoe zo een tuig of halsband in elkaar vastgenaaid moet worden. Welk materiaal wordt gebruikt, wat voor naaiwerk gebruiken we bij welk product op welke plaats, hoe zit het ontwerp in elkaar. Dat is het gedeelte waar het 4dox team hun kennis en ervaring inzet. Dan de hond;, wat voor lichaam heeft die, zijn er beperkingen, blokkades – lichamelijke of geestelijke – , wat voor vacht heeft die, gebruiksdoel van het product, hoe zit zijn schouder, waar zit het borstbeen... Dat is het Aura4dox gedeelte. Ik moet mezelf blijven bijscholen en met professionele collega´s in contact blijven om de nieuwste inzichten in hondengedrag en anatomie zo goed mogelijk te kunnen beheersen om de juiste raad voor een product te kunnen geven aan de hondeneigenaar.

Daarnaast hebben we ook nog de producten voor mensen. Ook hier denken we bij alles 10x na voor we het product op de markt brengen. Dan is de feedback die we krijgen heel belangrijk. Als iets niet bevalt of niet werkt zoals we dachten, willen we dat graag horen en gaan we ook ons best doen om het te veranderen/aan te passen.

Het welzijn en de gezondheid van de hond staat vandaag bij ons op de eerste plaats.

De leuke kleuren, het borduurwerk en de mogelijkheid om zelf te ontwerpen, is vooral voor de eigenaren leuk. Maar ook wat betreft de eigenaar hebben we in de afgelopen jaren veel geleerd.

Iedereen is een individu en wat voor éen hond of mens werkt of past, werkt of past niet bij anderen.

Daarom zijn we constant bezig met verbeteringen, aanpassingen en het ontwerpen van nieuwe producten voor honden en mensen.Aura4dox als bedrijf is een concept van Kleurig maatwerk - hondentraining, webwinkel en hondentuigen adviespraktijk in éen !

Iva Paštová - hondeninstructeur, teamlid van Hersenwerk voor Honden en hondentuigenadviseur, eigenaresse van Aura4dox

Iedere bestelling wordt persoonlijk door mij gecontroleerd. Daarnaast ben ik degene bij wie jullie op afspraak kunnen komen voor hondentuigenadvies en het opnemen van de maten van jullie hond. Ook alle email contact is met mij. Ik doe mijn best om te zorgen dat iedereen tevreden is met zijn bestelde product. Samen met 4dox ben ik bezig met verbeteringen en veranderingen. Ik werk dus dagelijks in 3 talen; Nederlands, Tsjechisch en natuurlijk de hondentaal :-).

4dox is het Tsjechische familiebedrijf

Iva Dušková - eigenaresse van 4dox, die naast alle administratie ook heel druk bezig is met het zoeken naar de juiste materialen in heel Europa voor alle nieuwe maar ook huidige producten. Het is ook zij die alle producten goed controleert voor ze naar mij of direct naar jullie worden opgestuurd.

Martin Dušek - eigenaar van 4dox, professioneel ontwerper van elk tuig, iedere halsband, riem en alles wat van banden gemaakt wordt. De master achter de borduurwerkmachine inclusief het ontwerpen van de borduurwerksoftware van ingezonden logo´s.

Jana - "de gouden" handjes achter de naaimachine, met name de comfort plus en andere hondentuigen.

Dana - "de gouden" handjes achter de naaimachine , vooral halsbanden, riemen etc.

Dana 2 - "de gouden" handjes achter de naaimachine, bodywarmers, beloningstasjes, jassen, kussens, matrassen.....

Věra - collega die zorgt voor de markt in Tsjechie en Slowakije en daarnaast altijd helpt als we ergens een probleem hebben. Ondertussen kent zij dus al heel veel Nederlandse woorden.

Petr - onze webmaker. Hij is net als het hele 4dox team Tsjechisch dus ik vind het enorm knap dat hij samen met mij ook de Nederlandse website maakt en onderhoudt.

Namens Aura4dox en 4dox hartelijk bedankt voor jullie interesse en steun!

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.