Home  / 

Algemene voorwaarden

Ieder product is handgemaakt en origineel !

1. Basisinformatie


Bedrijf: 4dox Nederland
Adres: Vestdijk 74
5091 CL Middelbeers (Brabant)


KvK nummer: 61337722
BTW nummerNL001620397B62
web: www.4dox.nl
(verder als "leverancier")Telefoonnummer: +31(0)629192164
Email: info@b-dog.nl

Wij reageren normaal gesproken binnen 48 uur, maar niet later dan 3-5 dagen.

Communicatie tussen leverancier en klant verloopt via e-mail, tenzij beide partijen anders overeenkomen.

 

Rekeninghouder: B-Dog

IBAN: NL69RABO0321717937

 

2. Bestellingen

Alle goederen op de site www.4dox.nl worden pas gemaakt na ontvangst van de volledige betaling op de bankrekening van de leverancier. De leverancier kan daarom niet de onmiddellijke beschikbaarheid van op maat gemaakte goederen garanderen. Goederen worden geproduceerd en verzonden binnen 20-40 werkdagen, afhankelijk van het type goederen en afspraak tussen de klant en leverancier.
Om een bestelling te plaatsen selecteert de klant de gewenste goederen, vult de verplichte gegevens in op het bestelformulier en verstuurt de opdracht. Het verstuurde bestelformulier is een voorstel tot overeenkomst voor het koopcontract.
Wij reageren op de verstuurde bestelling met een bevestiging van de totale koopsom van de goederen, inclusief alle andere gerelateerde kosten (verzending). Na ontvangst van de betaling wordt begonnen met de vervaardiging van de bestelde goederen. Prijzen van de goederen zijn geldig ten tijde van het doen van de bestelling.

 

3. Bestelling annuleren

Zowel de klant als de leverancier kan, zonder opgaaf van reden, de bestelling annuleren vóór bevestiging door de leverancier. Bij annulering door de leverancier zal deze doorgaans de reden vermelding waarom de bestelling niet gemaakt kan worden. Annulering na bevestiging van de bestelling is alleen mogelijk bij wederzijdse instemming van zowel de leverancier als de klant.

Omdat de goederen op maat gemaakt worden moeten deze volledig vooraf betaald zijn op de bankrekening zoals vermeld in de orderbevestiging.

 

 

4.  Verzending

Goederen worden verzonden via Post NL. Op afspraak is het mogelijk de goederen persoonlijk af te halen in Ameide. In dat geval betaalt de klant geen verzendkosten.

De goederen worden binnen zo kort mogelijke tijd verzonden, gebruikelijk binnen 2-5 weken na ontvangst van de betaling op onze rekening. Deze levertijd is nodig omdat ieder product uniek en op maat gemaakt is en pas gefabriceerd wordt na betaling.


Het wordt aanbevolen de goederen direct na ontvangst te controleren op gebreken. Indien er zichtbare schade is aan de verpakking raden wij aan direct uw beklag te doen bij de postbezorger. Deze klacht maakt het mogelijk een schadeclaim in te dienen. Controleer alstublieft het pakketje goed voordat u tekent voor ontvangst. Door ondertekening bevestigd u de goederen in goede staat te hebben ontvangen.

Verzend- en verpakkingskosten:

- Nederland

€8,95

- Belgie

€11,55

- UK en EU landen

€24,00

- USA en andere landen

€34,00

 

 

5. Bestelling persoonlijk afhalen

Na afspraak via e-mail in Middelbeers en Valkenswaard

 

6. Garantiebepalingen en -claims- Rechten en aansprakelijkheid

Alle garantieclaims waarbij een defect optreedt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen worden afgehandeld door vervanging met een identiek nieuw product of, indien mogelijk, middels reparatie of aanpassingen van het originele product. De garantieperiode gaat in op de datum van ontvangst van de goederen door de klant.
De garantie dekt geen normale slijtage van de goederen (of delen daarvan) veroorzaakt door normaal dagelijks gebruik. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door incorrect gebruik of mechanische schade. In dat geval kan een kortere levensduur niet beschouwd worden als een productiefout en daarom niet gebruikt worden als claim. De garantie dekt geen op maat gemakte goederen (hondentuigen, halsbanden) wanneer deze door de klant zelf aangemeten zijn. De duur van de reparatie of aanpassingen is per product verschillend.

Indien een klant een defect in goederen ontdekt welke niet veroorzaakt is door oneigenlijk gebruik, maar door een fout in het product zelf, heeft de klant recht op terugbetaling van de koopsom of gratis reparatie zolang de goederen zich nog in de garantieperiode bevinden.
Kiest de klant ervoor een claim in te dienen dan is deze verplicht contact op te nemen met de leverancier via e-mail. Alle producten dienen eerst gewassen te worden voor ze retour gestuurd worden. Goederen dienen goed verpakt te worden voor retourzending omdat de leverancier geen aansprakelijkheid aanvaardt voor transportschade. De leverancier zal de klacht in overweging nemen en zal de klant via telefoon of e-mail informeren over de uitkomst.
Kleuren kunnen afwijken van de getoonde tinten op de website. Tinten van dezelfde kleur op verschillende materialen zijn niet gegarandeerd hetzelfde.

De retour verzendkosten zijn kosteloos alleen bij productie fouten.

 

7. Ontbinding van de koop

De klant heeft recht de koop te ontbinden indien de leverancier verzuimt de leveringsvoorwaarden zonder enkel reden te geven na te komen. In dat geval is de leverancier verplicht de door de klant betaalde som binnen 30 dagen na ontbinding terug te betalen. Het bedrag zal op de met de klant overeengekomen bankrekening worden overgemaakt.

 

8. Ruilen & Retourneren

Alle hondenproducten en producten met borduurwerk zijn maatwerk en zijn daarom niet om te ruilen of te retourneren.

 


9. Privacy van de klant


De leverancier verzamelt de persoonlijke gegevens van de klant, zoals naam, adres en telefoonnummer, met toestemming van de klant en uitsluitend ten behoeve van afhandeling van de bestelling van de klant. De leverancier verstrekt niets van deze persoonlijke gegevens aan derden.


10. Slotbepalingen


Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle koopcontracten tussen de leverancier en de klant. De leverancier behoudt zich het recht voor de leveringsvoorwaarden aan te passen.
Gewijzigde voorwaarden zullen op correcte wijze gepubliceerd worden op de website www.4dox.nl

 

 

Aangepast 30.1.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg). Huidige geplande data voor passen staan bij 'Contact'.