Home  / 

Adviespraktijk voor hondentuigen

Ieder product is handgemaakt en origineel !

Vanaf juli 2023 is het weer mogelijk tuigen op te meten. Er zijn verschillende opties:

1. Je komt naar de praktijk in Middelbeers op afspraak of op een geplande pasdag. Kosten voor het passen in deze setting zijn 20 euro (incl. BTW).

2. Er is een pasdag georganiseerd via een hondenschool, dierenarts, osteopaat, etc, ergens in het land. In verband met reistijd en -kosten is de prijs dan 30 euro (incl BTW) per pashond. Wanneer de locatie beslist om deze extra kosten af te kopen, is het passen 20 euro (incl. BTW). De prijs zal via het evenement op sociale media en bij de bevestigingsmail duidelijk worden aangegeven.

3. Je organiseert een pasdag bij je thuis in overleg met mij. Afhankelijk van de afstand is er een minumum (en maximum) aantal honden. Opties zijn bespreekbaar, je kan het zo gek niet bedenken. Hondenwelzijn staat wel altijd voorop! Mail me naar info@b-dog.nl voor de mogelijkheden of met je plannen!

 

Voor alle twijfels, vragen, opmerkingen: mail naar info@b-dog.nl

Tot snel!

Barbara

WAAROM WINKELEN BIJ ONS?

Gemaakt op maat

Alle producten worden speciaal voor u gemaakt! 4dox Nederland helpt met de juiste keuze en geeft advies, 4dox zijn de masters achter de naaimachines

Gezondheid

Het juiste hondentuig, type en maat, de juiste bandbreedte, het juiste product voor uw hond. We doen het mogelijke om te zorgen dat onze producten vooral gezond zijn voor honden.

Zorgvuldigheid

Goede kwaliteit en goed passend handwerk leveren is ons doel! Iedere bestelling wordt goed gecontroleerd en ieder product wordt zeer zorgvuldig gemaakt en meerdere keren nagekeken!

Passen tuigen en kleding

Voor afspraken om kleding of tuigjes te passen / op te meten, neem gerust contact met ons op! Passen kan in Middelbeers of Valkenswaard (Brabant nabij Eindhoven/Tilburg).